Ancsin Gábor a RedZone-ról: „Elsőrangú az itt folyó munka”

A RedZone Sport a sportolók teljesítménynövelésére specializálódott, ezért büszkék vagyunk rá, hogy több válogatott klasszis is hozzánk jár edzeni. Sorozatunkban őket kértük meg, meséljenek a nálunk végzett munkáról. Ancsin Gábor a kézilabdaszezon törlése után építi újra magát.

– Átmenetileg leköltöztem a feleségemmel Szegedre, amíg tart a járványhelyzet. Eddig otthon végeztem el az egyéni edzéseket, ám egy idő után unalmassá váltak, ezért ahogy a korlátozások egy részét feloldották, egyből beszéltem Kornéllal, és visszatértem a RedZone-ba – mesélte a Tatabánya magyar bajnok és válogatott kézilabdázója, Ancsin Gábor.

– Évek óta járok a terembe a nyári szünetek alatt, az új helyen viszont most voltam először. Elsőrangú az itt folyó munka, maximálisan elégedett vagyok. Két hete kezdtem, Simon Szabihoz járok heti négy alkalommal, a szintén kézilabdás Lele Ákos mellé szálltam be. Korábban egyébként Kornél és Kitti is tartott nekem edzéseket.

A tatabányai klub játékosai másfél hónapja külön edzenek, és egy ideig ez még így is marad.

– Egyelőre nem tudni pontosan, mikor kezdünk bele a közös alapozásba, én július elejére készülök. Addig a RedZone-ban tartom magam formában, hétvégente pedig futni járok – mivel a teremben minőségi munkát végzünk, biztos vagyok benne, hogy jó erőben térhetek majd vissza csapatomhoz – tette hozzá Ancsin.

A blogbejegyzés az ATP Szövegírás segítségével valósult meg. Itt találod őket!