6724 Szeged, Kátay utca 23. +36-70/292-8580 info@redzonesport.hu

Kornél Blogja: Elindulunk!

Nem csak a RedZone Sport szegedi edzőterme, valamint a hozzá tartozó honlap újult meg, további fejlesztésként most elindul Kornél Blogja is. Ebben a terem szakmai vezetője, Bubori Kornél beszél a funkcionális edzéshez kapcsolódó hasznos információkról, tudományos témákról és a vendégek számára alkalmazható tapasztalatokról. Vigyázz! Kész! Indulunk!

Miért kezdek bele egy blogba? Szeretném megosztani másokkal is azokat a gondolatokat, amik foglalkoztatnak. Hasznos információkat adni a vendégeinknek, és persze azoknak is, akik nem hozzánk járnak, de érdekli őket a funkcionális edzés. Igyekszem olyan naprakész infókkal szolgálni, amivel tudatosabb szokásokra, megoldásokra lehet őket ösztönözni. Remélem, sikerül olyan témákkal, tudományos alapokon nyugvó kutatási eredményekkel szolgálnom, amikkel mások segítségére lehetek.

Szerencsés vagyok, mert számos területen sikerült már értékes tapasztalatokat gyűjtenem. Több mint három évet töltöttem el a magyar labdarúgó utánpótlás-válogatottak mellett, míg a MOL-PICK Szeged európai szinten jegyzett férfi kézilabdacsapatánál most kezdtem el a második évemet. Ez több mint öt esztendő. Ez idő alatt sokat tanultam, láttam, tapasztaltam.

A RedZone Sport szakmai vezetőjeként a nem élsportoló emberek problémáival, nehézségeivel is megismerkedhettem. Ezen kívül tanulmányaim során, amelyekben igyekszem folyamatosan naprakésznek lenni, szintén szert tettem hasznos információkra. A felsoroltak közül mindegyik témakört érintem majd a bejegyzésekben.

Hogyan kapcsolódik ez a gyakorlatban a RedZone-hoz? A terem vezetőjeként van rálátásom a nem élsportoló emberek problémáira, hiányosságaira. Egészen biztos vagyok benne, hogy tudok olyan hasznos tippekkel szolgálni, amikkel jobbá tehetem az emberek életszínvonalát. Szeretnék az edzésen kívüli időszak hasznos eltöltéséhez is hozzájárulni, ehhez remek felület lesz a blogom.

És hogy miért érdemes rendszeresen visszatérni a honlapra Kornél Blogjáért? Remélem, hogy sokan mondják majd azt, megéri időről időre ide kattintani. De erre nem is nekem kell megadnom a választ, inkább azoknak, akik rendszeresen követik a bejegyzéseimet. Bízom benne, hogy lesznek páran.

Bubori Kornél

A blogbejegyzés az ATP Szövegírás segítségével valósult meg!