6724 Szeged, Kátay utca 23. +36-70/292-8580 info@redzonesport.hu

Vágó Levente: Minden téren sokat segít a különmunka

A RedZone Sport a sportolók teljesítménynövelésére specializálódott, ezért büszkék vagyunk rá, hogy több profi sportoló is hozzánk jár edzeni. Sorozatunkban őket kértük meg, meséljenek a nálunk végzett munkáról. Ezúttal Vágó Leventét, a Kecskeméti TE szegedi származású labdarúgóját kérdeztük.

– Milyen edzéseket végzel nálunk?

– A RedZone megalapítása óta törzsvendég vagyok, nagyon jó volt látni, hogy Bubori Kornél személyében egy korábbi labdarúgó kezdett el foglalkozni a funkcionális edzésekkel. A teremben sportágspecifikus gyakorlatokat végzek Buzási Péter irányítása mellett, hiszen a lényeg az, hogy a pályán is meglátsszon a különmunka eredménye.

– Milyen területeken tudsz fejlődni?

– Minden téren sokat segít a különmunka. A RedZone-ban felkészült edzőkkel dolgozhatok, ez számomra fontos, mert így megkapom azt a terhelést, amire szükségem van. A futballban a robbanékonyság alapvető, ezzel is külön foglalkozunk a személyi edzések során.

– Miben szeretnél még jobbá válni?

– Mindig és mindenben lehet fejlődni, nekem is ez lebeg a szemem előtt. Ez igaz a teremre is: a RedZone napról napra, hétről hétre jobb lehetőségeket biztosít, az eszközállományt és az edzők szakmai hátterét egyaránt ideértve. A legfontosabb számomra a minél jobb állóképesség, és hogy a sérülések elkerüléséhez megfelelően építsem fel az izomzatomat.

– Nem elég ehhez a klubcsapatodnál kapott terhelés?

– A különmunka egy olyan dolog, amit ha becsülettel elvégzel, vissza fogod kapni az élettől. A csapattal is jól dogozunk, de számomra a cél a minél intenzívebb fejlődés, a RedZone pedig erre ösztönöz. Volt már komolyabb sérülésem, akkor is a RedZone segített, hogy a lehető leghamarabb visszatérhessek a pályára.

A blogbejegyzés az ATP Szövegírás segítségével valósult meg!