6724 Szeged, Kátay utca 23. +36-70/292-8580 info@redzonesport.hu

Vendégszemmel: „Edzésre egyedül megyek, de mindig ketten távozunk, én és az izomláz”

A Vendégszemmel elnevezésű sorozatunkban olyan hobbisportolókat mutatunk be, akik törzsvendégek a RedZone Sportnál. Elmondják, „civilként” miért fontos számukra a rendszeres testmozgás, miben változtatta meg testüket, életüket a RedZone. Ezúttal Bagdi Zoltán, Szeged kedvenc rádiója, a Rádió 88 marketingvezetője mesélt.

– A mozgás az életünk része, nálam is így van ez, elvonási tünetek jelentkeznek rajtam, ha nem sportolhatok. A tünetek nálam szemmel is láthatóak, van, ami alig, és van, ami jobban, ezért is volt fontos, hogy hiteles és kreatív legyen az, akivel edzek. A Szegedi Napozóválogatott egyik köredzésén vettem részt úgy három éve először a Red Zone előző bázisán. Akkor félve kezdtem el, de már az edzés végén alig vártam a következő alkalmat. Azóta hetente két alkalommal járok személyi edzésre Petihez – mesélte Bagdi Zoltán. És hogy miért pont Buzási Pétertől vesz órákat?

– Bármelyik edzőt választhattam volna, mert mindegyik szakembert, aki a Red Zone-ban dolgozik, vakon követném minden edzésen. Petivel volt az első alkalom, ezért maradt ő, viszont volt már lehetőségem az edzők nagy részénél szintén „meghalni”. Szeretem az eszközöket, amelyeket használunk, mert megtalálhatóak professzionális és hagyományos felszerelések is, viszont sokat megérne nekem, ha valaki eltüntetné a csúszkákat… Kétfajta is van, és tudom, hol tárolják! A műfüves borításon azokkal dolgozni nem tartozik a kedvenceim közé – fogalmazott.

– Személyi edzésre egyedül megyek, de mindig ketten távozunk, én és az izomláz. Minden óra új számomra, mert változatos programokat talál ki Peti, viszont ha egy-egy buliban találkozunk, akkor én próbálok neki új dolgokat mutatni. Hetente négy-öt alkalommal sportolok amatőr szinten: funkcionális edzés kétszer a Red Zone-ban, kétszer kispályás foci és heti egy alkalommal tollaslabda, az alapot, a vázat a többi sporthoz, valamint az irodai munkámhoz a Red Zone edzése adja. Akiben van egy kis félsz a funkcionális személyi edzés miatt, az jöjjön el velem egyre! Az első edzést én állom, és garantálom neki, hogy megszereti. Ha így lesz, ő is úgy edz majd, mint a bajnokok, és minden Red Zone-edzés után győztesnek érzi magát – tette hozzá Bagdi Zoltán.

A blogbejegyzés az ATP Szövegírás segítségével valósult meg.