Edzéseink

Személyi edzés

A legoptimálisabb módja, hogy a célod elérése érdekében tegyél. A mozgásmintaszűrés után minden edzésen azon dolgozunk, hogy közelebb kerülj a vágyadhoz. Komplex megközelítése az edzésnek, hogy az összes képességed fejlesztésén dolgozunk, mert csak így tudsz egészséges, kiegyensúlyozott életet élni. Olyan környezetet teremtünk, ahol nincs más dolgod, csak rád felépített gyakorlatokat elvégezni, az edzések közötti időszakban pedig megfogadni az edződ tanácsait, tippjeit. Az edzéssel még nem ért véget a szolgáltatásunk: segítünk megtervezni a maradék 23 órádat is, hogy még hatékonyabb válasszal reagálj az elvégzett munkára.

Csoportos edzés

Jó hangulatban, nagyobb létszámban, modern megközelítésben, hatékony gyakorlatokkal tudsz tenni céljaidért. A teljes testet kondicionáljuk, tehát az alsó- és a felsőtesttel is végzel majd toló- és húzómozgásokat. De cipelsz majd súlyokat, 20-30 méteren át futni is fogsz, és szánt is tolsz és húzol. Könnyített és nehezített gyakorlatokat egyaránt választhatsz, így kezdőként is csatlakozhatsz hozzánk, de ha rutinosabb sportoló vagy, akkor is megtalálod a saját nehézségi szinted.

Sportolók felkészítése

A megnövekedett teljesítménykényszer jobban felkészített sportolót követel. Teljesen mindegy, hogy milyen sportot és milyen szinten űzöl, ha jobb eredményekre vágysz, akkor ki kell egészítened a sportági edzéseidet. Felnőttkorban a sport egy komoly versengés. Az tud jobb eredményt elérni, aki többet tesz érte. Termünk erre specializálódott. Eszközeink, módszereink, edzőink tökéletesen alkalmasak arra, hogy téged gyorsabbá, erősebbé, mobilabbá, stabilabbá tegyenek, fejlesszék az állóképességed, ezzel csökkentve a sérülések esélyét, illetve növelve a teljesítőképességedet.

Utánpótlás-sportolók felkészítése

Ellentétben a felnőtt élsporttal, az utánpótlás még nem a kiugróan magas eredmények hajszolásáról szól, sokkal inkább a későbbi eredmények megalapozásáról. Ehhez viszont elengedhetetlen a sportági mozgások kiegészítése, egy széles alap megteremtése, a helytelen mozgások korrekciója. A mozgásmintaszűrés után megtanítjuk a helyes mozgásokat, majd ezeket kezdjük el kondicionálni.
Az ebben a korban elvégzett munkát felnőttként tudod majd kamatoztatni, viszont az elmulasztása olyan hátrányt fog okozni, amit később nem tudsz bepótolni.

Rehabilitációs edzés

Sportsérülések után a mozgáshoz való visszatérés nem egyszerű. Türelemre és szakértelemre van szükség ahhoz, hogy újra fájdalommentesen tudj mozogni és a korábbi szinten teljesíteni. A türelem azért fontos, mert a szöveti gyógyulást ki kell várni, az adott sérülésnek megfelelő regenerációs idő ismeretében. A teljes pihenés azonban nem megoldás, a gyógyulási fázisoknak megfelelő mozgásprogram elengedhetetlen a fájdalom csökkentéséhez és a funkció visszaállításához. Nálunk tervezett, fokozatos rehabilitációs edzésmunkát tudsz végezni, tanácsokat, segítséget kapsz a gyógyuláshoz vezető úton, hogy végül újra a sérülés előtti szinten sportolhass.

Önálló egyéni- vagy csoportos edzési lehetőség

Azon vendégeinknek, akik kerülik a tömött konditermeket vagy meglévő személyi edzésprogramjuk mellett szeretnének kiegészítő munkát végezni, önálló edzéslehetőséget biztosítunk. Ha új vendégről van szó, akkor – az önálló munka előtt – egy minimum 8 alkalmas “bevezető” edzésprogram kell részt vennie, hogy elsajátítsa az általunk képviselt szemléletet, hogy önállóan is helyesen tudja elvégezni a különböző feladatokat. Megtanítjuk edzeni a funkcionális edzések tipikus eszközein (TRX, Keiser funkcionális tréner, kettlebell, boxok, medicinlabda, szán). Vendégeink számára egy induló edzéstervet is összeállítunk. A terem használata nincs időkorláthoz kötve, de bejelentkezéshez kötött.