6724 Szeged, Kátay utca 23. +36-70/292-8580 info@redzonesport.hu

„A minőség előrébb való, mint a mennyiség.” – Ennek szellemében alapította meg Bubori Kornél erőnléti edző a RedZoneSportot Szegeden, 2017-ben.  A funkcionális edzőterem a nyitás éve óta folyamatosan fejlődik és 2024-ben is számos új szolgáltatással bővül. 

„Azzal a céllal nyitottunk meg 2017 év elején, hogy szűkösebb helyen, inkább kevesebb, de minőségi eszközparkkal, magas színvonalú munkát tudjunk nyújtani annak a rétegnek, akiknek a minőség előrébb való, mint a mennyiség. Ennek szellemében került kialakításra mind az edzőterem, mind az edzői stáb.”

Ma már közel 10 edző alkotja a RedZoneSport Teamet, akik különböző személyiségükkel, tanulmányaikkal, tapasztalataikkal és szakmai tudásukkal megadják a hely arculatát. Egy dolog közös bennük; az edzésről alkotott elképzelésük. 

„Számomra nagyon fontos, hogy a kollégáim magukénak érezzék a terem mottóját, ami az “előbb mozogj jól, majd mozogj gyakran.” Fontos, hogy minden ott dolgozót tudjunk segíteni a megfelelő vendégkör kialakításában, de a terem filozófiáját mindenkinek egytől egyig szem előtt kell tartania. Ha visszatekintünk a kezdetekre, akkor kijelenthetjük, hogy az évek során folyamatosan fejlődünk a szolgáltatásaink terén, említhetném a recepciónk működését, az eszközparkunkat vagy éppen a táplálék kiegészítőket, amik ma már teljesen alap szintű elvárások egy edzőteremmel szemben, csak nekünk a nyitásnál még nem adattak meg.”

A személyi és csoportos edzések a terem nyitása óta jelen vannak, a legnagyobb fejlődés a rehabilitációs és rekondíciónáló edzések területén történt az elmúlt években.

Személyi, csoportos, rehabilitációs és rekondicionáló edzések egyaránt

„A fent említett edzéstípusok a sérült területek újjáépítéséről és helyreállításáról szólnak. Fiatal, utánpótlás korú sportolók holisztikus szemléletben történő fejlesztése már a kezdetektől fogva szívügyünk. A legújabb szolgáltatásunk a regenerációt magasabb szintre emelő, sebgyógyulást elősegítő, gyulladást csökkentő, immunrendszert támogató kezelésünk, amit egy krioszaunában végzünk. Egy 2-3 perces kezelés után egyből érződik a jótékony hatás, így bátran ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki. Személy szerint mindig is a folyamatos fejlődésben hittem. Igyekszem akár két lépéssel előrébb járni, mint amit jelenleg mutatunk. Január elején egy tisztasági festés miatt kellett pár napra bezárnunk, ezalatt történt meg a krioszauna beüzemelése. Szerettük volna emelni a terem színvonalát, így egy új excentrikus eszközzel is bővültünk, ami nemcsak az edzések változatosságát hivatott fokozni, hanem a rehabilitációban és a fejlesztésben is megkérdőjelezhetetlen előnyökkel bír.“

Ahol a regeneráció kezdődik

 

A RedZoneSport számára kiemelten fontos, hogy az edzőterem ne csak profi sportolók helyeként legyen aposztrofálva.

„Többször jutott vissza a fülünkbe, hogy azért nem megyünk a RedZoneba edzeni, mert oda csak élsportolók járnak. Valóban  járnak hozzánk profik, akikre nagyon büszkék is vagyunk, viszont szeretnénk azt a tévhitet eloszlatni, hogy hozzánk csak profik jöhetnek. Ugyanolyan rendszerben és megközelítésben dolgozunk a nem élsportoló vendégekkel is. Aki lejön hozzánk edzeni, mi azokra sportolóként tekintünk, mivel őket már az megkülönbözteti a „nem sportolóktól”, hogy lejöttek az edzőterembe és ránk bízták magukat. Így a nálunk edző vendégek egytől egyig SPORTOLÓK! A célközönségünk 10 éves kor felett mindenki, akinek fontos a minőség, a jó hangulat, a családias légkör és szeretne egy motivált társasághoz szeretne csatlakozni.”

A RedZone Team a jövőben is a folyamatos fejlődés híve, az infrastrukturális fejlesztés mellett fontos szempont a közösség építése is. 

„Ahogy már említettem, szeretek tervezni, konkrét célokat meghatározni. Ez most sincs másképp. Egy kardió eszköz beszerzése a nagyon közeli jövőben meg fog valósulni. Továbbra is az a célunk, hogy hatással tudjunk lenni a vendégeink életére és gondolkodásmódjára az edzésen keresztüli komplex felfogás keretein belül. Fontos számunka az edukáció. A többi távlati célunk maradjon titok, a nálunk készülő SPORTOLÓK úgyis a saját bőrükön fogják tapasztalni a változásokat.” – nyilatkozta Bubori Kornél, a RedZoneSport tulajdonosa.