Bajnok lett személyi edzőnk segítségével Dávid és Laura

Kővágó Dávid és Kertész Laura megnyerte a felnőtt B tíztánc országos bajnokságot. A két tehetséges sportoló erőnléti edzéseit Bubori Kitti irányítja, de az egész RedZone Sport részt vesz a Forma Tánciskola és Táncsport Egyesület edzésmunkájában.

A Forma Tánciskola és Táncsport Egyesület két versenytáncosa, Kővágó Dávid és Kertész Laura 2018 márciusa óta készül együtt. A duó az utánpótlást követően a felnőttek között is sikeresen szerepel, nemrég megnyerték a felnőtt B tíztánc országos bajnokságot.

Örömünkre szolgál, hogy az eredményekhez mi is hozzájárulhattunk, hiszen Dávid és Laura erőnléti edzéseit Bubori Kitti, a RedZone Sport személyi edzője irányítja.

– A tánciskolával évekre visszanyúló kapcsolatunk van, a két vezető, Balogh Csongor és Szabó Anita még versenyzőként kezdett el nálunk készülni. Először Kornéllal, később Szabival dolgoztak, majd jártunk náluk a nyári táborukban, ezt követően pedig egyesületi szintre is kiterjesztettük a közös munkát. Dávid és Laura duójával több mint két éve foglalkozom minden hétfőn és szerdán. Ilyenkor a tánciskolában mobilizációs, tartásjavítást szolgáló gyakorlatokat végzünk, de a core izomzat erősítése és az állóképesség javítása is kiemelt szerepet kap – mesélte Kitti. Mint az eredmények mutatják, az elvégzett munka sikerekhez vezetett.

Kővágó Dávid és Kertész Laura mellett további négy duó, Härtlein Ákos és Farkas Gréta Éva, Vajda András és Tatár Bianka, Andrucsák Krisztián és Molnár Petra, valamint Pilman Szabolcs és Szekeres Lilla a RedZone Sport új termébe, a Kátay utcába is rendszeresen eljár különmunkát végezni, velük Kitti mellett Pelyhe Árpád foglalkozik rendszeresen.

A blogbejegyzés az ATP Szövegírás segítségével valósult meg, kattints ide, ha szeretnéd őket elérni.