6724 Szeged, Kátay utca 23. +36-70/292-8580 info@redzonesport.hu

Vendégszemmel: „Az idősebb generáció számára is rengeteg értéket rejt a RedZone”

A Vendégszemmel elnevezésű sorozatunkban olyan hobbisportolókat mutatunk be, akik törzsvendégek a RedZone Sportnál. Elmondják, „civilként” miért fontos számukra a rendszeres testmozgás, miben változtatta meg testüket, életüket a RedZone. Ezúttal Dr. Almási Andrea természetgyógyász mesélt.

Sokszor kiemeltük, hogy bár a RedZone Sportnál kiemelt figyelmet fordítunk a profi sportolók edzésére, bárki eljöhet hozzánk. Erre kiváló példa Dr. Almási Andrea esete, aki természetgyógyászként a teste formában tartásáért dolgozik másfél éve hetente két alkalommal Valaczkai Attila irányításával.

– Az első kérdésem az volt, hogy az én korosztályom járhat-e a terembe, mert láttam, hogy sokszor élsportolókkal van tele a hely. Hamar kiderült, hogy az idősebb generáció számára is rengeteg értéket rejt a RedZone, ahol mindenkinek a korához illő, az állóképességének megfelelő feladatsort állítanak össze. A legfontosabb, hogy alkalmazkodnak az egyéni igényekhez, de azt is kedvelem, hogy mindig jó a hangulat a teremben – mesélte a természetgyógyászként dolgozó vendégünk.

Dr. Almási Andrea kiemelte a rendszeres testmozgás jótékony hatásait.

– Amióta járok, nincs semmilyen ízületi fájdalmam, megelőzésnek, állagmegóvásnak tökéletes ez a fajta edzés. Mivel ülőmunkát végzek, szükségem van erre, hogy a frissességem megmaradjon. Attila folyamatosan nézi, hogyan reagálok a gyakorlatokra, és ha valami nem megy, vagy fáj, változtatunk. A csoportos edzéseket is próbáltam, végig azt éreztem, hogy figyelnek rám, segítenek, nekem mégis az egyéni jött be jobban. Szerencsére sosem unalmasak az órák, ahogyan azt sem lehet előre megjósolni, milyen gyakorlatok következnek majd. Ez hatalmas pozitívum – tette hozzá.

A blogbejegyzés az ATP Szövegírás segítségével valósult meg. Itt találod őket!