6724 Szeged, Kátay utca 23. +36-70/292-8580 info@redzonesport.hu

Vendégszemmel: „Azonnal beleszerettem a RedZone-érzésbe”

A Vendégszemmel elnevezésű sorozatunkban olyan hobbisportolókat mutatunk be, akik törzsvendégek a RedZone Sportnál. Elmondják, „civilként” miért fontos számukra a rendszeres testmozgás, miben változtatta meg testüket, életüket a RedZone. Az első részben Lele Gabriella mesélt.

A Lele család ismert sportfamília Szegeden: Lele Ambrus világválogatott kézilabdázó volt, fia, Ákos ugyanebben a sportágban magyar bajnok lett a Pick Szegeddel. Ákos testvére, Lele Gabriella sosem volt élsportoló, a mozgás azonban elmaradhatatlan az életében.

– Gyerekkorom óta mindig sportoltam, csak rövid időszakok maradtak ki, de akkor hiányzott is a mozgás, nem éreztem jól magam a bőrömben. Amikor kinyitott a RedZone, már az első napon megjelentem, megnéztem a teremben alkalmazott módszereket. Korábban sok mást is próbáltam, de mindet meguntam. A RedZone-érzésbe viszont azonnal beleszerettem, hat éve hetente háromszor biztosan eljárok edzeni – mesélte.

Személyi edzéseken Bubori Kittinél vesz részt, és a csoportos órákon is rendszeresen feltűnik.

– Kittit korábbról ismertem, de a klubban kerültünk szorosabb, baráti kapcsolatba. Rengeteget köszönhetek neki: az egész mostani életformámat, a testmozgáshoz való hozzáállásomat nála tanultam. Elindított az alapoktól, segített elhagyni a rossz berögződéseimet. Sosem voltam túlsúlyos, de az edzéseknek hála javult az alakom, és a táplálkozásban is tudatosabb lettem, amit szintén Kittinek köszönhetek. Amit imádok, az a változatosság: nincs két egyforma edzés, monoton gyakorlatok, mindig előkerül egy új módszer. Az pedig szerintem szemmel látható, hogy az edzői stáb nagyon képzett, ezt minden alkalommal tapasztalom – tette hozzá Gabriella.

A blogbejegyzés az ATP Szövegírás segítségével valósult meg.