6724 Szeged, Kátay utca 23. +36-70/292-8580 info@redzonesport.hu

„A RedZone-ban elvégezhetem azt a profi munkát, amit Svájcban elvárnak tőlem”

A RedZone Sport a sportolók teljesítménynövelésére specializálódott, ezért büszkék vagyunk rá, hogy több válogatott klasszis is hozzánk jár edzeni. Sorozatunkban őket kértük meg, meséljenek a nálunk végzett munkáról. Ezúttal Kecskés Ákost, a svájci FC Lugano labdarúgóját, a magyar U21-es válogatott csapatkapitányát kérdeztük.

– Mióta jársz hozzánk?

– Tavaly nyáron voltam először a RedZone-ban, Buzási Péter személyi edzőt régebb óta ismerem, így jutottam el a terembe.

– Milyen jellegű edzéseket végzel nálunk?

– Mivel külföldön játszom, ezért szezon közben nincs lehetőségem arra, hogy itt készüljek. Nyáron, a szünetben viszont jövök Petihez, hogy mire elkezdődik az alapozás a klubcsapatomnál, a tesztekre tökéletes állapotban legyek. Emellett azért is speciális a helyzetem, mert tavaly volt egy súlyos sérülésem, a térdemben elszakadt a keresztszalag, emiatt folyamatosan oda kell figyelnem a megfelelő terhelésre.

– A Luganónál csináltok hasonló jellegű feladatokat?

– Igen, a klubomnál, az erőnléti edzőkkel és a fiziósokkal is így dolgozunk. Számomra fontos, hogy otthon, egyénileg is elvégezhetem azt a profi munkát, amelyet Svájcban elvárnak tőlem, ezért járok a RedZone-ba.

A cikk az ATP Szövegírás blogszövegírói segítségével valósult meg!